Bli med på våre matkurs på Hitra
Ta del i kokkens kunnskap om grilling og ulike grilltyper.
Bli med på grillkurs
Lær dag hvordan du skal grille både kjøtt og fisk. Vi viser grilling på tre forskjellige typer griller: Smoker, Keramikkgrill og Kullgrill.
Råvarene vil variere rundt lam, fisk, fugl, skalldyr, okse, gris og grønnsaker.
Du vil lære deg å grille eksempelvis spareribs, utbrettet kylling, helgrilling av lammelår, grilling av hel lakseside, shortrib og try tip. Og selvfølgelig alt av marinader og tilbehør til rettene.
Vi griller vi egen lunsj og middag. Middag blir grillbuffet. Oppstart kl. 12:00 og vi avslutter med middag ca kl. 19:00.
Dette kurset passer godt for enkeltpersoner, grupper, bedrifter eller en vennegjeng på tur. Kurset er beregnet for 10 til 12 personer. Ta kontakt for tilpasninger.
Pris pr. person kr. 2.500,-
Kokebok med oppskrifter kr. 495,-
Kurset kan også kombineres med overnatting og båttur hvis ønskelig. Pris kr. 5.900,- pr. pers.