Hva skjer på Ansnes Brygger

  • Sjømatkasser - utkjøring 1/3 og 8/3 Trondheim + 18/4 Oppdal (Langfredag)

    Utkjøring av sjømatkasser fra Hitra

    Du kan bestille sjømatkasse med ferske skalldyr for min 2 personer. Pris pr. pers kr. 895,- (inkl. transport fra Hitra til Trondheim)

    Utkjøring i forbindelse med VM på ski i Trondheim:Lørdag 1. mars og 8. mars

    Utkjøring i forbindelse ned påske til Oppdal:
    Oppdal 18. april (langfredag)


    Bestillingsfrist 1 uke før utkjøring - NB! Bestilling for minimum 2 pers.

    VIKTIG: For bestilling SMS 982 88 820 eller melding på Facebook til OLAS ØYRIKE.

    NB! Oppgi telefonnummer for nærmere info om levering og for Vipps-krav.

    Facebookside til OLAS ØYRIKE

  • Magnus gjør comeback på Ansnes!

    Endelig er han tilbake – og denne gangen har han med seg Stian for en helaften du ikke vil gå glipp av! 22. mars braker det løs på Ansnes Brygger med livemusikk fra kl. 22 – og ja, det blir allsanggaranti! CC: 200,- (fra kl. 22)

    Bacalaobuffet fra kl. 18-21 – rød og hvit bacalao så god at du får tårer i øynene. Pris: 350,- Bestill gjerne bord: Tel: +47 982 88 820

    Velkommen til en kveld med god mat, topp stemning og musikk som varmer sjela!